Ćalović dobitnica nagrade Hrabra žena

Izvor: VOA, 21.Apr.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćalović dobitnica nagrade Hrabra žena

Izvršna direktorica NVO MANS Vanja Ćalović, dobitnica je ovogodišnje nagrade Hrabra žena, koju dodjeljuje Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

"Ponosna sam da objavim da je Vanja Ćalović dobitnica Nagrade Hrabra žena u 2015", navela je američka ambasadorka Margaret En Uehara na Twiteru.

Ćalović je saopštila je da je ponosna zbog nagrade jer je to, kako je navela, priznanje kako njoj i njenim kolegama u MANS-u, tako i svim njihovim volonterima >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << i građanima koji podržavaju njihovu borbu za uspostavljanje vladavine prava.

-Ta nagrada predstavlja podsticaj mojim kolegama i meni da se borimo protiv korupcije i organizovanog kriminala, bez obzira kolike lične i profesionalne žrtve morali da snosimo zbog toga, i ja sam ponosna na sve što smo postigli, navodi se u izjavi Ćalović.

Ona je poručila da će MANS nastaviti da i u narednom periodu daje konkretne rezultate i pomaže građanima da se izbore za svoja prava.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.