Čak osam sati čekanja na Batrovcima

Izvor: B92, 06.Sep.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak osam sati čekanja na Batrovcima

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci čekaju oko 480 minuta, na Kelebiji oko 300 minuta, na Horgošu oko 240 minuta.

Na prelazu Šid čekanje je oko 60 minuta.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, putnička vozila na izlazu iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, čekaju oko 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema čekanja dužih od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Saobraćaj u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, osim na deonicama gde se izvode radovi i gde lako može doći do usporenog saobraćaja.

Na širem području Srbije vremenske prilike pogoduju vozačima ove večeri, ponegde su mogući kratkotrajni pljuskovi, dok se ipak savetuje daleko veći oprez za volanom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saobraćaj umerenog intenziteta, čekanje za teretnjake

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 07:53

Saobraćaj u Srbiji trenutno je umerenog intenziteta, a putnička vozila na graničnim prelazima ne čekaju duže od 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Prema najnovijim podacima, teretna motorna vozila čekaju oko 240 minuta na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, na izlazu iz zemlje,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.