Čak 35 odsto Evropljana bi radije izabralo punjač za telefon nego novac

Izvor: Danas, 23.Jul.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak 35 odsto Evropljana bi radije izabralo punjač za telefon nego novac

Da su pametni telefoni postali jedan od glavnih potreba današnjeg vremena pokazuje i najnovije istraživanje po kome čak 35 odsto Evropljana bi umesto novca pre izabralo punjač za telefon. Članak Čak 35 odsto Evropljana bi radije izabralo punjač za telefon nego novac se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ljudi su OPSEDNUTI baterijom, punjače NE ŽELE DA DELE

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019

Čak 35 odsto Evropljana bi radije izabralo punjač za telefon, nego novac...Pametni telefoni, a posebno njihove baterije koje nam pomažu da ispunimo svakodnevne obaveze, postali su jedna od glavnih potreba današnjeg društva. Tako je najnovije istraživanje koje je Samsung sproveo u saradnji sa nezavisnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.