Čajanka sa zmajevima u Delfi kafeu

Izvor: Blic, 20.Jan.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čajanka sa zmajevima u Delfi kafeu

Zorica Kuburović i Milica Krković će svake srede od 19 sati u Delfi kafeu (SKC) pripovedati bajke za odrasle. Program se zove „Čajanka sa zmajevima“, a bajke će se izmišljati na licu mesta.

- Na fakultetima za kreativno pisanje uči se i umetnost usmenog stvaralaštva, a epska tradicija s naših prostora postavlja se kao veliki uzor budućim pripovedačima. Priča, pogotovu bajka, potrebnija je odraslima koji već isuviše veruju iluziji svakodnevnih radnji... Dobro ispričati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priču, znači razmotati jedan od paketa urođene istine. Pisci širom sveta vole da razmotavaju te pakete zajedno sa svojom publikom i čine to, u književnim klubovima, storytelling centrima, na svojim promocijama, za svoju publiku i sa njom. Nas dve ćemo meštati i mutiti vile, zmajeve, inženjere, pesnike, lepotice, pametnice i ko-zna-koga još zajedno sa svima koji budu hteli da zajedno sa nama plove po tokovima priča i radujemo se tome, jer će to biti naš dar gradu čije su nas nebrojene legende i sećanja koja smo slušale od malena naučile da tragamo za istinom maštajući - zaključila je Milica Krković.

Pored maštovitih priča, svi posetioci moći će da uživaju i u Macval čajevima i Čoko plazmi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čajanka sa zmajevima u Delfi kafeu

Izvor: Art-anima.com, 20.Jan.2012

Počev od 25. januara 2012. godine u Delfi kafeu SKC svake srede u 19 časova biće održavan program pod nazivom "Čajanka sa zmajevima" u okviru koga će se izmišljati i na licu mesta pripovedati bajke za odrasle. Bajke će pripovedati Zorica Kuburović i Milica Krković...Pripovedanje je staro koliko...

Nastavak na Art-anima.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.