Čadež: Milbauerov globalni centar u Staroj Pazovi

Izvor: Danas, 28.Feb.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čadež: Milbauerov globalni centar u Staroj Pazovi

Nemačka kompanija "Milbauer" koja u Tehnološkom centru u Staroj Pazovi proizvodi biometrijska dokumenta i kreira softverska rešenja u ovoj oblasti za Srbiju i svet, u naredne dve - tri godine udvostručiće svoje kapacitete, najavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež nakon posete ovoj kompaniji, saopštila je PKS. Članak Čadež: Milbauerov globalni centar u Staroj Pazovi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Intervju petkom: LP Duo – hibridni klaviri, romantični optimizam i mnogo mašte

Izvor: Danas, 01.Mar.2019, 15:52

BBC Izgleda kao običan akustični klavir, ali zvuk koji proizvodi dolazi iz budućnosti. Nije komplikovani naučni koncept, već mehanizam koji pretvara akustični klavir u digitalni instrument. LP Duo – Sonja Lončar i Andrija Pavlović – već dve godine u nastupima koristi hibridni klavir. Sa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.