Čačak: Uhapšeni zbog napada na policajca

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Uhapšeni zbog napada na policajca

Čačanska policija saopštila je danas da je odredila je meru zadržavanja braći Slobodanu (34) i Miloradu Pavloviću (24) iz naselja Trbušani, zbog sumnje da su naneli teške telesne povrede i nasilničko ponašanje nad policajcem M. V. (42) iz Trnave, koji u tom trenutku nije bio na dužnosti.

U noći 2. avgusta, na putu Trnava - Čačak, dogodio se manji saobraćajni udes vozila kojima su upravljali M. V. i Slobodan Pavlović, zbog čega su oba vozača izašla iz svojih vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i tada je Slobodan Pavlović glavom udario policajca u predelu lica.

Tom prilikom naneo mu teške telesne povrede, dok je iz obližnje kafane izašao Slobodanov brat, Milorad i više puta udario M. V. u predelu glave i tela, nazivajući ga pogrdnim imenima.

Dvoje maloletne dece i supruga policajca M. V. zadobili su lake telesne povrede, a ovaj događaj posebno je uznemirio decu.

Braća Pavlović će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Čačku, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.