Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Nov.2020, 13:51

Čačak: U prethodna 24 časa četiri pacijenta preminula na kovid odeljenju

U prethodna 24 časa u kovid odeljenju Opšte bolnice u Čačku preminula su četiri pacijenta, saopštio je gradski Radni tim za praćenje koronavirusa.

Preminula su dva pacijenta iz Čačka, jedan star 63 godine, kod koga nije potvrđeno prisustvo koronavirusa i drugi od 87 godina koji je imao korona virus.

Među preminulima u prethodna 24 časa su i pacijent iz Ivanjice (60) koji je imao korona virus i pacijent (57) iz Gornjeg Milanovca kod koga nije potvrđena infekcija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Na svim kovid odeljenjima Opšte bolnice u Čačku hospitalizovano je 197 pacijenata, od kojih je 14 na respiratorima.

U protekla 24 časa u prijemnoj ambulanti čačanske bolnice pregledana je 191 osoba sa simptomima korona virusa, od kojih su 22 zadržane na bolničkom lečenju.

Sa kovid odeljenja otpušteno je 17 pacijenata na kućno lečenje, jedan je prebačen u Klinički centar u Beograd, jedan u bolnicu u Gornjem Milanovcu a četiri pacijenta su prebačena u privremenu kovid bolnicu u Sportskom centru "Mladost" u čačanskom naselju Atenica.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.