Čačak: Troje umrlo, hospitalizovana 54 pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2021, 13:31

Čačak: Troje umrlo, hospitalizovana 54 pacijenta

Tokom prethodnog dana su u čačanskoj bolnici od posledica kovid infekcije umrle tri osobe.

Na kovid odeljenjima Opšte bolnice hospitalizovana su 54 pacijenta, a u respiratornom centru smešteno je sedam obolelih, od kojih je jedna osoba priključena na respirator.

U Čačku je registrovano osam novozaraženih, u Gornjem Milanovcu šest, u Lučanima jedan, a u Ivanjici dva. U Moravičkom okrugu ukupno 17 pozitivnih nalaza od 153 uzorka.

Tokom jučerašnjeg dana vakcinisano je 87 građana, od toga je dvoje vakcinisano prvom dozom, 30 je revakcinisano, dok je 55 primilo treću dozu vakcine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Za jedan dan od koronavirusa preminulo troje Čačana

Izvor: B92, 06.Dec.2021

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovana su 54 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je sedam pacijenata, a jedan pacijent je na respiratoru.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.