Čačak: Mladić mrtav, devojka u komi

Izvor: B92, 07.Feb.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Mladić mrtav, devojka u komi

U Čačku u garaži zgrade pronađeno je beživotno telo mladića (25), dok se devojka koja je bila s njim nalazila u besvesnom stanju i životno je ugrožena.

Dvadesettrogodišnja devojka, koja je bila u vozilu u besvesnom stanju prevežena je u čačansku bolnicu.

Portparol čačanske bolnice Miroslav Sretenović rekao je Tanjugu da je devojka u tu ustanovu primljena u besvesnom stanju, da je smeštena na odeljenje intenzivne nege i da je životno ugrožena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Načelnik čačanske Hitne pomoći Slobodan Vidojević rekao je ranije Tanjugu da je u naselju Vinara u Čačku u garaži stambene zgrade jutros pronađeno beživotno telo mladića, a da je devojka koja se nalazila sa njim davala znake života kada ih je policija zatekla.

Prema njegovim rečima, mladić je pronađen pored vozila, a devojka je bila na zadnjem sedištu kola u garaži u Ulici Mila Ivkovića.

"Ona je davala znake života, bila je u dubokoj komi i spontano je disala. Hitno je prevežena u Urgentni centar", izjavio je Vidojević.

Mladić je pronađen pored automobila, i pretpostavlja se da je pokušao da otvori vrata garaže kako bi izašao, dodao je Vidojević.

"Sumnjamo na trovanje ugljenmonoksidom, ali tačne informacije imaćemo nakon obdukcije”, zaključio je načelnik hitne pomoći.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.