Čačak: Bolnica otvorena posle teksta u Blicu

Izvor: Blic, 26.Dec.2013, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačak: Bolnica otvorena posle teksta u "Blicu"

Direktor Zdravstvenog centra u Čačku dr Radoslav Milošević izjavio je da odeljenje palijativnog zbrinjavanja u čačanskoj bolnici radi i da su na njemu zbrinuta dva pacijenta.

- Prijem pacijenata se obavlja na osnovu uputa lekara primarne zdravstvene zaštite ili kućne nege. Kako nije bilo njihovih uputa, palijativno odeljenje do sada nije imalo pacijente - izjavio je Milošević.

On, međutim, nije odgovorio na pitanje kada su ti pacijenti raspoređeni u bolničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << postelje. Kako “Blic” saznaje, pacijenti koji se sada nalaze na odeljenju hospitalizovani su utorak, nakon što je “Blic” objavio da je ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović pre tri nedelje svečano otvorila ovo odeljenje, nakon čega je ono zatvoreno i nije primalo pacijente.

Milošević je najavio i da će direktorka bolnice dr Jela Bošković snositi odgovornost zbog toga što je “Blicu” izjavila da će palijativni blok početi da radi oko Nove godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.