ČVRSTO STOJIMO UZ BRANKA RUŽIĆA Oglasila se SPS povodom ostavke ministra prosvete

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 21:41

"ČVRSTO STOJIMO UZ BRANKA RUŽIĆA" Oglasila se SPS povodom ostavke ministra prosvete

Ministar prosvete, Branko Ružić, podneo je danas neopozivu ostavku predsednici Vlade Srbije, Ani Brnabić.

Snežana Paunović, šefica poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije, saopštila je povodom neopozive ostavke koju je podneo ministar prosvete, Branko Ružić, da ta poslanička grupa čvrsto stoji uz njega, "isto kao i onda kada su ga birali za mesto ministra prosvete i verovali u njega, tako i danas".

- Kako je i sam rekao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova njegova odluka nije politički već lični čin, odluka vredna svakog poštovanja, ovo je odluka pre svega nekoga ko je roditelj, ko baštini porodične vrednosti. Ostavka iz moralnih razloga je čin velikih ljudi. Podrška - istakla je Paunovićeva u saopštenju.

Ministar prosvete, Branko Ružić, podneo je danas neopozivu ostavku predsednici Vlade Srbije, Ani Brnabić, posle tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je učenik Kosta Kecmanović (13) ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.