CVETNA PIJACA ODLAZI U ZABORAV: Gradonačelnica Niša na ovom mestu najavila izgradnju novog trga

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 10:11

"CVETNA PIJACA" ODLAZI U ZABORAV: Gradonačelnica Niša na ovom mestu najavila izgradnju novog trga

Gradonačelnica najavila trg na prostoru Cvetne pijace

Nakon što je počelo uklanjanje tezgi sa Cvetne pijace, zbog čega su se pojedini prodavci zabrinuli, jer se nisu snašli i nemaju gde, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski se pohvalila da sada posluju u boljim uslovima i da će na tom mestu biti novi trg sa pogledom na Beogradsku kapiju.

Zbog toga što nije zvanično ni blagovremeno najavljen datum preseljenja Cvetne pijace, pojedini prodavci nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vreme da nađu odgovarajuće mesto gde će prodavati svoje proizvode, a oni koji su uspeli da zakupe tezgu na Zelenoj pijaci kažu da sada plaćaju 5.000 dinara više.

Ipak, gradonačelnica kaže da su tri delegacije prodavaca dolazile na razgovor i da su svi bili saglasni da se isele sa Cvetne pijace, a da manipulacije mnogih, ne precizirajući kojih i koje, nisu tačne.

Njima je omugućen novi prostor u zatvorenom delu Zelene pijace, gde su oni izrazili želju, oni će raditi u boljim uslovima, jer je ta pijaca zatvorena. Dakle manipulacije sa kojima mnogi ovih dana barataju jednostavno nisu tačne i nema onoga ko je došao, a da nije otišao zadovoljan, što iz Gradske kuće što iz Tržnice - rekla je Sotirovski.

Kako je istakla na tom prostoru Nišlije će dobiti jedan lep trg, za koji će aplicirati kod Ministarstva turizma, kao i da će se u narednom periodu razgovarati o statusu “Rovčeta”, gde se planira nov sadržaj za sportiste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.