ČUVENI MILIJARDER SE PREPUSTIO UŽIVANJU: Džordž Soroš uhvaćen u nesvakidašnjoj situaciji okružen nabildovanim muškarcima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 21:06

ČUVENI MILIJARDER SE PREPUSTIO UŽIVANJU: Džordž Soroš uhvaćen u nesvakidašnjoj situaciji okružen nabildovanim muškarcima (FOTO)

SIn i naslednik milijardera Džordža Soroša će se više baviti temama poput glasanja, prava na pobačaj, ravnopravnosti polova...

Milijarder Džordž Soroš (93) fotografisan je kako se kupa na Barbadosu uz pomoć četvorice muškaraca.

Soroš je viđen kako se kupa sa velikom pratnjom na plaži u prestonici Bridžtaunu. Milioner na fotografijima deluje opušteno dok se odmora na plaži. Na fotografijama se vidi i da je grupa muškaraca pomogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biznismenu mađarskog porekla da izađe iz vode i da se vrati u ležaljku.

Soroš je nedavno prepustio kontrolu nad svojim carstvom vrednim 25 milijardi dolara svom sinu Aleksu (37) koji je obećao da će da koristi porodični novac za zagovaranje krajnje levičarskih ciljeva.

George Soros, 93, takes a dip in Barbados with the help of four-man entourage just months after billionaire hedge fund manager and philanthropist handed reins of his $25B empire to son Alex https://t.co/5YIifdr2pu pic.twitter.com/PG4RdG4h1e

— Daily Mail Online (@MailOnline) December 24, 2023

Naslednik je rekao za Volstrit džurnal da će nastaviti očeve ciljeve, ali da će se baviti i temama poput glasanja, prava na pobačaj, ravnopravnosti polova...

- Više sam političan - rekao je Aleks upoređujući se sa svojim ocem.

George Soros, 93, takes a dip in Barbados with the help of four-man entourage just months after billionaire hedge fund manager and philanthropist handed reins of his $25B empire to son Alex

via https://t.co/QRw1KAv7B8 https://t.co/JvR4DkDHCy

— J (@Canifuwant2) December 24, 2023

Aleks je rekao i da je zabrinut zbog mogućnosti da se republikanac Donald Tramp vrati u Belu kuću - sugerišući da će porodica Soroš pomoći demokratama na predsedničkim izborima 2024. godine.

Soroševa neprofitna organizacija, Fondacija za otvoreno društvo, usmerava oko milijardu i po dolara godišnje raznim grupama koje se bore za ljudska prava širom sveta.

Izvor: Srbija Danas/Kurir/Dejli Mejl

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.