ČUVALA JE 15 GODINA TELO BAKE U ZAMRZIVAČU I UZIMALA NJENE ČEKOVE: Niko ne zna koliko je para sakupila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 16:55

ČUVALA JE 15 GODINA TELO BAKE U ZAMRZIVAČU I UZIMALA NJENE ČEKOVE: Niko ne zna koliko je para sakupila (VIDEO)

Telo je otkriveno kada su potencijalni kupci došli na staro imanje u želji da ga kupe

Žena iz Pensilvanije uhapšena je jer je čak 15 godina čuvala telo preminule bake u zamrzivaču kako bi mogla da uzima njene čekove od socijalnog osiguranja

Sve se otkrilo kada su dve žene, zainteresovane da kupe kuću, unutra pronašle telo preminule Glenore Delahej prošlog februara.

Policija je istraživala više od godinu dana i otkrila da je Delahej preminula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u martu 2004. godine u 97. godini, ali kada ju je Sintija Blek (61) pronašla mrtvu, stavila je njeno telo u zamrzivač u podrumu, kako bi mogla da uzima njen novac.

Za sada nije poznato koliko novca je sakupila prevarom, ali 186.000 dolara isplaćeno je Delahej od 2001. do 2010. godine.

Blek, koja je živela sa bakom pre nego što je umrla, navodno je telo preselila 2007. godine, a novac iskoristila za plaćanje hipoteke.

Telo bake čuvala je na starom imanju, ali kada su potencijalni kupci počeli da ga razgledaju, naišli su na ljudske ostatke u zamrzivaču.,

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Godinama držala tijelo bake u zamrzivaču kako bi uzimala njene čekove

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2020

Žena iz Pensilvanije uhapšena je jer je čak 15 godina čuvala tijelo preminule bake u zamrzivaču kako bi mogla da uzima njene čekove od socijalnog osiguranja, prenosi "Daily mail".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.