CURENJE TAJNIH PODATAKA IZ PRIŠTINE: Kurti u biračke odbore će poslati policajce?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 13:55

CURENJE TAJNIH PODATAKA IZ PRIŠTINE: Kurti u biračke odbore će poslati policajce?

Šokantno curenje informacija.

U izbornom inženjeringu koji sprovodi Aljbin Kurti dešavaju se groteskni potezi, pa će tako umesto aktivista Partije kosovskih Srba Aleksandra Jablanovića, koji je povukao kandidaturu, u biračkim odborima biti zastupljeni - policajci?!

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", pre oko sat vremena, u Prištini, održan je sastanak između predstavnika Centralne izborne komisije" (CIK) tzv. Kosova i Ministrastva unutrašnjih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Agencije za civilnu registraciju, na kojem je tema bila Jablanovićevo povlačenje sa izbora, kao i rešavanje nastalih problema u biračkim odborima iz kojih su se povukli njegovi članovi

Posle dužeg većanja iznađena je "originalna ideja", nezabeležena u modernoj istoriji političkih sistema. Naime,  dogovoreno je da se aktivisti PKS nadomeste službenicima iz redova Ministarstva unutrasnjih poslova i Agencije za civilnu registraciju Kosova koji ce biti upućeni na sever KiM, tokom sutrašnjeg dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.