ČUO SAM SE SA NJENIM DEDOM, ALI JOJ SE STANJE POGORŠALO! Oglasio se predsednik opštine Stari grad zbog Minjine smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 16:36

"ČUO SAM SE SA NJENIM DEDOM, ALI JOJ SE STANJE POGORŠALO!" Oglasio se predsednik opštine Stari grad zbog Minjine smrti

Nakon duge borbe i transplatacije kože, zbog stravičnih opekotina koje je zadobila u požaru, Minja je izgubila bitku za život.

Predsednik Opštine Stari grad, Radoslav Marjanović, koja se uključila u pomoć nakon požara u Zgradi na Dorćolu, nakon informacije da je devojčica Minja D. preminula kaže da su svi pogođeni tragičnom vešću.

- Sve nas u opštini je jako pogodila vest jer smo verovali da će biti dobro. Prošle nedelje sam se čuo sa njenom dedom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle operacije i rekao mi je je stabilno, ali nažalost, stanje se pogoršalo - kaže on i dodaje:

- Mi smo se ukljičili da pomognemo na sanaciji krova zgrade, a želeli smo i njoj da pomognemo. Obratili smo se njenoj školi, jer ne bismo da uznemiravamo porodicu sada, da ako im na bilo koji način možemo da pomognemo, a teško je u ovom trenutku bilo šta reći, da smo tu - kaže Marjanović.

Podsetimo, stravičan požar na Dorćolu izbio je 27. oktobra kada je tinejdžerka bila sama u porodičnom stanu na desetom spratu zgrade. Vatra se, kako je pokazala prva istraga, proširila sa slavske sveće i ubrzo zahvatila ceo stan. Tinejdžerka je bila u kupatilu dok se vatra širila, a kada je osetila dim i izašla nije imala kud od vatrene stihije, pa je izjurila na terasu.

Minja je sa opekotima prevezena u Urgentni centar, a zatim je pokrenuta i akcija za doniranje kože kako bi se njen život spasao. Ona se do skoro nalazila u Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj, međutim izgleda da je usled pogoršanog stanja završila na Tiršovoj gde je i preminula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MINJE (15) VIŠE NEMA: Iako su hrabri momci uspeli da je spasu iz požara, devojčica nije uspela da se izbori sa TEŠKIM OPEKOTINAMA

Izvor: Kurir, 25.Nov.2020

Minja Draganić (15), kojoj je 50 odsto kože izgorelo u plamenu na Dorćolu, izgubila bitku za život

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.