ČUO SAM GALAMU I DA SE NEŠTO LOMI Komšije još uvek žive u strahu zbog ubistva u Novom Sadu - otkrili nove detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 17:20

"ČUO SAM GALAMU I DA SE NEŠTO LOMI" Komšije još uvek žive u strahu zbog ubistva u Novom Sadu - otkrili nove detalje

J.S. (75) preminuo je u bolnici nakon što ga je komšija M.M. (66) izbo nožem na zajedničkoj terasi u Ljermontovoj u Novom Sadu navodno zbog zajedničkog toaleta.

Obojica muškaraca stanovala su sama u zgradi, Jovan je bio slabovid, a Mirko je ranije ostao bez jedne ruke.

Mirko je sačekao policiju koja ga je uhapsila, a komšije su i danas u šoku zbog ovog dogadjaja.

- Video sam da se svađaju, nije izgledalo da će se desiti šta se desilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne osećam se dobro otkako sam ovo čuo. Poznavao sam i jednog i drugog. Čuo sam galamu i da se nešto lomi - rekao je jedan od komšija.

Stalno smo u strahu, dodala je komšinica.

- Bila je i policija kada su se svađali ali kad su oni otišli, ovo se desilo. Stalno smo u nekom strahu, jako sam iznenađena. Poznajem i jednog i drugog, divni su oboje, jako me je ovo iznenadilo i potreslo - rekla je komšinica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.