ČUMETOV BRATANAC PRIZNAO KRIVICU: Nemanja Buha lažno prijavio da su probali da ga ubiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 11:39

ČUMETOV BRATANAC PRIZNAO KRIVICU: Nemanja Buha lažno prijavio da su probali da ga ubiju

Pred tužilaštvom se protiv okrivljenog Buha Nemanje vodio krivični postupak, zbog toga što je u avgustu mesecu 2020. godine policijskim službenicima i službi Hitne pomoći, prijavio da je NN lice iz vatrenog oružja pucalo u njegovom pravcu i izvršilo krivično delo ubistvo u pokušaju

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sklopilo sporazum o priznanju krivice Nemanjom Buhom (32), bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, na osnovu kog je on priznao krivično delo lažno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijavljivanje u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od tri meseca, koja neće biti izvršenja ukoliko u trajanju od jedne godine ne učini novo krivično delo.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je sa okrivljenim Buha Nemanjom, nakon saslušanja zaključilo sporazum o priznanju krivičnog dela, te je od strane suda dana 12.05.2021. godine doneta presuda kojom je izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od tri meseca i određeno da se ista neće izvrsiti ukoliko okrivljeni za vreme proveravanja u trajanju od jedne godine ne učini novo krivično delo - saopštilo je tužilaštvo.

, iako je znao da je povrede zadobio u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je prethodno učestvovao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.