ČULE SU SE EKSPLOZIJE, BILO JE JEZIVO! Potresna ispovest srpske rukometašice: Preživela pakao u Izraelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 08:39

"ČULE SU SE EKSPLOZIJE, BILO JE JEZIVO!" Potresna ispovest srpske rukometašice: Preživela pakao u Izraelu

Rekla je da u Ramat Ganu nije bilo toliko zastrašujućih događaja kao na jugu zemlje.

Još jedan redovni let iz Tel Aviva planiran je za danas oko 19 časova. A, jedna od naših državljanki koja se evakuisala, pošto je počeo sukob u Izraelu je i naša rukometašica Dunja Tasić, koja igra za izraelski Makabi Arazim iz Ramat Gana.

Dunja Tasić se uključila u jutarnji program Kurir televizije i ispričala šta je doživela u subotu tokom napada na izraelski grad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kome je boravila:

- To se desilo 7 ujutru, ja sam bila budna u tom momentu. Čule su se sirene, a ja sam mislila da je u putanju godišnja provera sirena. Odjednom je neko krenuo da mi kuca na vrata. Rekli su: "Brzo, brzo siđi dole u podrum!" Samo nešto da završim, rekli su: "Ne, ne odmah dođi!"

Situacija se tokom dana pogoršavala:

- Bilo ja baš rano. Bio je Šabat, njihov praznik. Bili smo u skloništu i onda su nam rekli da možemo da se vratimo u stan. Sirena ponovo posle dvadesetak minuta. Ceo taj dan su se ponavljali napadi i bilo je sve gore. Svaki put smo išli u sklonište, a eksplozije su se jasno čule tamo i to je bilo stvarno jezivo.

Kaže da u Ramat Ganu nije bilo toliko zastrašujućih događaja kao na jugu zemlje.

- U Ramat Ganu nije bilo takvih situacija kao na jugu zemlje gde je jeziva situacija. Kod nas su bile sirene i gađali su bombama, ali tako nešto se nije dešavako. Čekali smo da nam jave iz kluba šta će biti i odlučili su da stopiraju ligu, da neće biti treninga i da možemo da idemo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.