ČULA SE PUCNJAVA! Potresne ispovesti stanara solitera na Novom Beogradu gde je izbio strahoviti požar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 19:17

"ČULA SE PUCNJAVA!" Potresne ispovesti stanara solitera na Novom Beogradu gde je izbio strahoviti požar (FOTO)

Požar je lokalizovan u 17.52, a trenutno se vrši provera zgrade. Stanari su evakuisani, a među njima je i jedna trudnica.

U Ulici Mihajla Pupina 201 na Novom Beogradu došlo je do požara kada su se zapalili strujomeri na 13. spratu.

Jedna od stanarki ovog solitera opisala je kako se dogodio požar.

- Čula sam pucnjavu, kao petarde da su bačene, svuda je sijalo. Ja sam na desetom spratu. Vatrogasci su brzo došli, dok sam sišla iz zgrade, oni su već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - bili tu. Najverovatnije su instalacije u pitanju. Stanari su sami počeli da izlaze - kaže K. P. iz ove zgrade.

Ne kriju da su bili preplašeni zbog svega.

- Polako je struja nestajala, komšije sa gornjih spratova su pošle dole i ja sam za njima krenula. Uplašila sam se. Izgleda da je električni udar - priča žena sa trećeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na Novom Beogradu, evakuisani stanovnici solitera

Izvor: RTS, 17.Apr.2021

U soliteru u Ulici Mihajla Pupina 201 na Novom Beogradu izbio je požar koji je brzom intervencijom vatrogasaca ugašen. Evakuisano je šest ljudi. . Požar je izbio u 17 časova i 23 minuta, a vatrogasne ekipe došle su na lice mesta veoma brzo, potvrđeno je RTS-u..Požar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.