ČUDOM PREŽIVEO Dečak pao sa trećeg sprata zgrade i samo se lakše povredio!

Izvor: Press, 21.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDOM PREŽIVEO Dečak pao sa trećeg sprata zgrade i samo se lakše povredio!

Sedmogodišnji dečak iz Niša pao je noćas oko 4 časa iza ponoći sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, sa visine od oko devet metara, i samo čudom ostao težen nepovređen.
foto:blic
U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u Nišu prijavljeno oko 4.40 časova da je primljen dečak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obavešteno Više javno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tužilaštvo u Nišu.
Kako nezvanično saznajemo, dečak se probudio u toku noći i krenuo je da tražio je majku po stanu, koja se u to vreme tuširala u kupatilu. Budući da nije imao ključ od vrata, pokušao je da preskoči sa terase na terasu pa je tako došlo do pada sa trećeg sprata zgrade. Na sreću, pao je na travnatu površinu ispred zgrade. U Kliničkom centru u Nišu kažu da dečak nije teže povređen već da ima samo nagnječenja i kontuzije i da je zadržan zbog opservacije.

-Dečak je zadobio samo nagnječenja i kontuzije. Urađena je diijagnostika i on je zadržan zbog opservacije. Očekuje se da nakon nekoliko dana bude pušten na kućno lečenje, kažu u KC Niš.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dečak pao sa trećeg sprata zgrade u Nišu, bez težih povreda

Izvor: RTS, 21.Okt.2019

Sedmogodišnji dečak pao je noćas sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu i prošao bez težih povreda, saznaje RTS u Kliničkom centru u Nišu. . U niškoj policiji kažu da je oko 4.40 sati jutros iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.