ČUDO U NOVOM SADU - NIKO NEMA OBJAŠNJENJE! U stanu zgrade u kojoj je juče izbio požar izgorelo SVE, osim ove knjige! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2021, 09:17

ČUDO U NOVOM SADU - NIKO NEMA OBJAŠNJENJE! U stanu zgrade u kojoj je juče izbio požar izgorelo SVE, osim ove knjige! (FOTO)

Kako su istakli portparoli Hitne pomoći, u  vatrenoj stihiji nije bilo povređenih. 

Dan nakon požara, pojavila se fotografija iz jednog od stanova koji je potpuno izgoreo.

Na fotografiji se vidi unutrašnjost stana i polica sa knjigama, koje su ugljenisane. Sve osim jedne na kojoj je Sveti Nikolaj Velimirović.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Dokaz da Bog postoji čudo, Bog je sa nama, neverovatan prizor, samo su neki od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentara na objavljenu fotografiju.

Podsetimo, u gašenju požara je učestovalo 26 vatrogasaca sa sedam vozila i kranom, a pojedini hrabri vatrogasci su požar gasili i iz unutrašnjosti krova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.