ČUDO NEVIĐENO PRED VASKRS: Proplakala ikona oca Tadeja! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 03.Maj.2013, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDO NEVIĐENO PRED VASKRS: Proplakala ikona oca Tadeja! (FOTO, VIDEO)

Proplakala ikona oca Tadeja Vitovničkog, i to uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa. Bar se tako tvrdi u snimku koji je osvanuo na sajtu Jutjub, a koji je objavio korisnik registrovan kao „Pravoslavni centar“.

Danas je Veliki petak

Kako se u objašnjenju ispod klipa navodi, iguman Vitovnički je, samo tri dana nakon desetogodišnjice svoje smrti, promirotočio suze. Njegov portret je 14. aprila ove godine odnesen u manastir Vitovnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kod Petrovca na Mlavi, gde je bio prislonjen na nadgrobni spomenik ovog srpskog oca, piše "Kurir".

Tri dana nakon toga - čudo se desilo! Ispod snimka, zabeleženog 17. aprila, navodi se i da je ovom retkom čudu posvedočio veliki broj prisutnih, među koji su bili mnogi vernici, kao i jedna časna sestra.

Uramljen uplakani lik oca Tadeja nalazio se u maloj sobi na nepoznatoj lokaciji kad je zabeležen klip. Gde tačno, zasad nije poznato.

U manastiru Vitovnica ne znaju ko je ovaj snimak zabeležio, niti mogu da posvedoče o autentičnosti, iako su već obavešteni o tome.

- Čuli smo za taj snimak i tu priču, ali ne možemo da potvrdimo da se to zaista desilo - kažu u ovom manastiru za "Kurir".

Veruje se da se ovakav sveti čin javlja zbog toga što je potrebno da svaki pravoslavni hrišćanin iskreno zaplače pokajničkim suzama nad svojim grehovima.

(Kurir)

Foto: PrtSc/youtube

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proplakala ikona oca Tadeja?

Izvor: Mondo, 03.Maj.2013

Na uramljenom liku igumana iz manastira Vitovnica kod Petrovca na Mlavi 17. aprila potekla suza, što je zabeležila kamera...Proplakala je ikona oca Tadeja Vitovničkog, i to uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsam javlja "Kurir". Bar se tako tvrdi u snimku koji je osvanuo na sajtu YouTube,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.