ČUDNA STRANA MILJKOVIĆEVE SKRIVENE LIČNOSTI! MARE MESAR SECKAO NA SITNE KOMADE: Kopao oči žrtvama, odsecao uši, noseve...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 08:27

ČUDNA STRANA MILJKOVIĆEVE SKRIVENE LIČNOSTI! MARE MESAR SECKAO NA SITNE KOMADE: Kopao oči žrtvama, odsecao uši, noseve...

Marko Miljković Mare, desna ruka Veljka Belivuka, navodno je bio najmonstruozniji član te ekipe.

Marko Miljković je, kako se saznaje, žrtve mučio i pre smrti im kopao oči, odsecao uši, noseve, ruke, noge... Da bi ih nakon ubistva i kasapio na delove, koje je uništavao kiselinom!

Za razliku od Belivuka čiji je otac, kada je on imao devet godina, u stanu bombom ubio sebe, Veljinu majku i baku, a teško su povređeni deda i svastika, dok su Velja i još jedno dete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prošli bez povreda, Miljković potiče iz ugledne i uspešne porodice. Njegov otac je, između ostalog, višestruki šampion u gađanju pokretne mete i osvojio je mnoga takmičenja.

Podsetimo, Marko Miljković uhapšen je zajedno sa Veljkom Belivukom dok su pojedini pripadnici grupe Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, ponudili su saradnju Tužilaštvu za organizovani kriminal na osnovu koje bi mogli dobiti status svedoka saradnika. Međutim, za takav korak mora biti ispunjeno nekoliko uslova.

Hapšenjem Veljka Belivuka i njegove grupe pokrenuta je lavina, a javnost u Srbiji iz dana u dan šokira sve veći broj bizarnih i jezivih informacija koje isplivavaju iz istrage. Tako smo saznali da je Belivuk osumnjičen da je zajedno sa pripadnicima svoje grupe zverski mučio, a potom i ubijao osobe koje se mesecima unazad vode kao nestale.

Pronađeni su različiti dokazi, od bioloških tragova u vikendicama širom Srbije, preko oružja i droge, velikih količina novca, otkrivena je Belivukova veza sa pojedinim pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a Tanjug je objavio i da su pojedini Veljini ljudi ponudili saradnju Tužilaštvu.

Otkrivanje informacija od strane osobe iz redova Veljinih ekipa može biti krucijalno za dalji postupak protiv ove organizovane kriminalne grupe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.