ČUDA SU MOGUĆA! Stisle su ga muke, pa se malo zapio, ali je popio i SONU KISELINU a potom skočio u Vardar!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Okt.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČUDA SU MOGUĆA! Stisle su ga muke, pa se malo zapio, ali je popio i SONU KISELINU a potom skočio u Vardar!

Da nije bilo slučajnih prolaznika, pedesetpetogodišnji Skopljanac R. K. danas ne bi bio među živima. Njega su sinoć iz reke Vardar, kod Gradskog parka u Skoplju, izvukli slučajni prolaznici i odmah pozvali Hitnu pomoć koja ga je odvezla na Toksikologiju u Urgentni centar.

Makedonski lekari su utvrdili da je R. K. popio veću količinu alkohola i – sone kiseline, pa su o tome obavestili policiju, koja sada treba da ispita slučaj.

Policija treba da odgovori na pitanje da li mu je neko podmetnuo sonu kiselinu u piće ili je on to namerno uradio i skočio u reku Vardar da bi sebi oduzeo život.

(D. J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.