Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2022, 16:46

CRTA: Omogućiti proveru biračkog spiska po mestu prebivališta, utvrditi da li je bilo "uvoza birača"

Posmatračka misija Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) saopštila je danas da je uputila zahtev Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave da se na sajtu ministarstva, pored već postojećih mogućnosti uvida u delove biračkog spiska, omogući biračima da izvrše pregled prijavljenih birača na svojim adresama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRTA: Omogućiti proveru biračkog spiska po mestu prebivališta, utvrditi da li je bilo 'uvoza ...

Izvor: Beta, 14.Feb.2022

Posmatračka misija Centra za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) saopštila je danas da je uputila zahtev Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave da se na sajtu ministarstva, pored već postojećih mogućnosti uvida u delove biračkog spiska, omogući biračima da izvrše pregled...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.