CRNOGORSKI SPECIJALNI TUŽILAC POTPUNO IZGUBIO KOMPAS! Tvrdi da je Belivuk poslat u Crnu Goru da bude ubijen?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 16:18

CRNOGORSKI SPECIJALNI TUŽILAC POTPUNO IZGUBIO KOMPAS! Tvrdi da je Belivuk poslat u Crnu Goru da bude ubijen?!

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio je da je plan, kako je naveo, "kriminalaca iz Srbije" bio da pošalju Veljka Belivuka u Crnu Goru "da bude ubijen", prenele su podgoričke Vijesti.

Tvrdi da je plan bio da na taj način, kako je rekao, "kažu kako smo mi nesposobni".

Katnić je saopštio i da je šef Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović najbolji policajac na Balkanu i da će, ako bude smenjen, taj Sektor izgubiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << inspiratora za borbu protiv kriminala.

Negira da je Lazović šef Belivuku.

- Tom policajcu crtaju metu na čelo i to nije prvi put. Država mora da zaštiti Lazovića... Ako odem, a neću, verujem da će i mene štiti - rekao je Katnić i dodao da je čuo da je neko drugi Belivukov šef, ali da neće da priča o tome.

Glavni specijalni tužilac je rekao da je bio sudija Vojnog suda kada je ubijen Radovan Raco Kovačević, i da sada novinari i lider Demorkatskog Fronta, kako tvrdi, pokušavaju njemu i njegovoj porodici da "stave krv tog Nikšićanina na ruke".

Rekao je i da u nalazima veštaka piše da je Kovačević preminuo pre nego je u njega pucano ispred Kliničkog centra, "i da su ovi koji mu podmeću to mogli proveriti sa veštacima".

- Žao mi je ovog momka. Evo danas, posle ovoliki godina, izjavljujem saučešće, kao i za sve koji su stradali... Ovima koji pitaju sada, 20 godina posle ubistva i 13 posle presude za koju sam glasao, nije bitna istina, već da mene diskredituju - kazao je Katnić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Žao mi je momka; Belivuka hteli da pošalju u Crnu Goru da bude ubijen"

Izvor: B92, 25.Feb.2021

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio je da je plan, kako je naveo, "kriminalaca iz Srbije" bio da pošalju Belivuka u Crnu Goru "da bude ubijen"...Tvrdi da je plan bio da na taj način, kako je rekao, "kažu kako smo mi nesposobni"...Katnić je saopštio i da je šef Sektora za borbu protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.