CRNOGORKA OSVOJILA ČASNI KRST U ŠAPCU

Izvor: Kurir, 19.Jan.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORKA OSVOJILA ČASNI KRST U ŠAPCU

Izuzetno sam srećna što sam pobedila 59 muškaraca, rekla je pobednica Darija Pop

ŠABAC - Hercegnovljanka Darija Pop pobednica je plivanja za bogojavljenski krst koje je danas organizovano na Savi kod Šapca. Darija Pop je bila najbrža na stazi od 33 metra na kojoj se takmičilo 60 učenika među kojima je ona bila jedina žena.

"Izuzetno sam srećna što sam pobedila 59 muškaraca ali smatram da smo svi pobednici. Voda je bila hladna i bio je pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izazov plivati", rekla je Darija Pop novinarima nakon trke. Ona je redovna učesnica šabačkog FINA maratona.

Dariji Pop su poklone uručili vladika Lavrentije i pokrovitelj manifestacije princ Aleksandar Karađorđević.

Plivanje za Bogojavljenski krst u Šapcu je međunarodnog karaktera i ove godine su pored domaćih takmičara učestvovali i takmičari iz Grčke, Kanade, Slovenije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pri temperaturi vode od tri stepena Celzijusa i temperaturi vazduha od sedam stepeni, plivače je posmatralo oko 3.000 gledalaca.

Branislav Janković pobednik u plivanju za Časni krst

Čačanin doplivao do krsta, pa zaprosio devojku

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.