CRNI VRTLOG IZNAD KUĆE MONSTRUMA U MLADENOVCU: Uroševa majka u teškom stanju - moli boga da joj prekrati muke

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 20:56

CRNI VRTLOG IZNAD KUĆE MONSTRUMA U MLADENOVCU: Uroševa majka u teškom stanju - moli boga da joj prekrati muke

Prvobitni šok zbog sinovljevog masakra kod nje je izazvao tešku psihičku krizu. 

Iz najbližeg okruženja porodice Uroša Blažića saznaje se da je njegova majka u izuzetno teškom stanju, prenosi Republika.

Majka Uroša Blažića, medicinski radnik po zanimanju, sve je lošije. Prvobitni šok zbog sinovljevog masakra u kojem je život oduzeo sedmorici mladića i jednoj devojci , i ranio 14 lica, od kojih se lekari bore za život najmanje dvoje mladih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod nje je izazvao tešku psihičku krizu. 

- Ona se bukvalno trese u toj meri da teško obavlja osnovne stvari. Nakljukana je sedativima da bi lakše podnosila muku koju joj je natovario sin i celu porodicu doveo u egzistencijalni problem. Njegova majka je svesna da njoj i najbližim članovima njene porodice nema života nigde u Srbiji, jer svi znaju da je rodila monstruma koji je dva sela zavio u crno rafalima iz puške. Izađe povremeno ispred kuće i kratko prokomunicira sa policijom koja je stalno kod njih na kapiji i ne dozvoljava da ih poseti ni najbliži rod. Povremeno crna majka plače i rida nad svojom sudbinom i moli se da umre da joj na taj način bog prekrati muke i beznađe u kojem se guši - kazao je izvor Republike.

Od hapšenja njenog muža kojeg je policija uhapsila na njene oči, žena je u kući sama sa svekrom o kojem mora da brine, jer su njen stariji sin i snaja odmah po tragediji otišli iz kuće u Donjoj Duboni. 

- Čuje se telefonom sa ponekim iz porodice. Sin i snaja je zovu, kao i njeni iz Vinjišta na koje je Uroš bacio ljagu došavši kod njih na imanje, da bi se krio kada je izvršio masakr. Žena ne jede i ne pije - otkriva naš izvor.

U kratkom telefonskom razgovoru koji nije mogla da nastavi Uroševa majka je za Republiku pre neki dan priznala svoj očaj:

- Katastrofa sam, ne živi mi se -  rekla je ona.

Podsetimo, Uroš Blažić je iz nepoznatog razloga  4. maja uveče puškom ubio 7 mladića i jednu devojku, i četrnaestoro, takođe, mahom mladih osoba ranio, a većinu od njih nikada ranije nije ni video. Lisice na ruke Blažiću su stavljene u Vinjištu gde se skrivao kod ujčevine.

Sve vesti o masakru kod Mladenovca možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.