CRNI REKORD! Trešten pijan vozio jugića, a alko-test ŠOKIRAO POLICAJCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNI REKORD! Trešten pijan vozio "jugića", a alko-test ŠOKIRAO POLICAJCE

U Policijskoj upravi u Kikindi kažu da odavno nisu imali ovakav slučaj na svom području

Prilikom kontrole saobraćaja u okolini Kanjiže, Saobraćajna policija Policijske stanice u tom potiskom gradiću, u subotu uveče zabeležila je nesvakidašnji slučaj.

 Naime, u naselju Orom zaustavili su vozača "jugo korala 55" K.U. (54), sa područja Subotice, kod kojeg je prilikom provere alkoholisanosti aparat pokazao skoro neverovatna 4,21 promila alkohola u krvi. Rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << testiranja iznenadio je i iskusne saobraćajce i sve policajce na ovom području.

Vozač "juga" K. U. odmah je isključen iz saobraćaja i određeno mu je zadžavanje u policiji do 12 sati kako bi se otreznio.

Policija je sudiji za prekršaje podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka tako da vozaču, najverovatnije, sledi i visoka novčana kazna, ali i kazneni bodovi, što će ga, sigurno, koštati oduzimanja vozačke dozvole na izvestan period.

, da neko upravlja motornim vozilom u ovakvom stanju, odnosno sa ovako velikom količinom alkohola u organizmu.

Zbog toga će se ovaj slučaj kod Kanjiže, verovatno, drugo prepričava

Pogledajte rezultate

IRONIJA U PUNOM SJAJU: Kombi pun droge vredne 200 miliona se zakucao u POLICIJSKI AUTO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.