CRNI DAN ZA SRBIJU, TREĆE UTAPANJE KUPAČA! Tragedija kod Sremske Mitrovice, muškarac nestao pod vodom, drugi povredio kičmu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 20:04

CRNI DAN ZA SRBIJU, TREĆE UTAPANJE KUPAČA! Tragedija kod Sremske Mitrovice, muškarac nestao pod vodom, drugi povredio kičmu!

Novi užas u Srbiji

Danas je crni dan za Srbiju kada je u pitanju utapanje na kupalištima. Čak ih je troje tragično stradalo, dva tela su izvučena iz vode. Prvi slučaj je zabeležen na Dunavu kod Titela, drugi na jezeru kod Lazarevca i treći nažalost kod Sremske Mitrovice.

Prema pisanju Telegrafa, kod Sremske Mitrovice, u mestu Bešenovo, u jezeru "Beli kamen", prilikom kupanja utopila se jedna muška osoba. Za telom kupača se još uvek traga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ovaj tragičan događaj zbio se u 17.10 časova. Tokom skakanja u vodu jezera, povrede glave i kičme je zadobila je još jedna muška osoba, (četvrta nesreća) koja je potom prebačena u bolnicu u Sremsku Mitrovicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Muškarac se utopio na Bešenovačkom jezeru, ronioci na terenu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 16.Jul.2023

SREMSKA MITROVICA – Nepoznata osoba utopila se danas oko 17 časova na Bešenovačkom jezeru. Prema nezvaničnim saznanjima, oko 17.15 sati kupači na jezeru pozvali su policiju i prijavili da je nepoznata osoba ušla u jezero, potonula ispod površine vode, a da zatim nije isplivala. Pripadnici specijalističkog...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.