CRNE SLUTNJE TRAMPA Optužio Bajdena za izdaju Izraela pa najavio nešto čega se svi plaše

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 22:31

CRNE SLUTNJE TRAMPA Optužio Bajdena za "izdaju Izraela" pa najavio nešto čega se svi plaše

Oglasio se Tramp.

Bivši američki predsednik Donald Tramp poručio je danas da je aktuelni predsednik Džozef Bajden "izdao Izrael", dodavši da je izraelsko-palestinski rat najnoviji sukob koji je izbio tokom Bajdenove administracije.

- Ne mogu da zamislim kako je neko ko je Jevrejin ili neko ko voli Izrael glasao za demokratu, a kamoli za ovog čoveka. Pokvareni Džo Bajden je izazvao ovaj problem - rekao je Tramp na skupu u Nju Hempširu, prenosi portal HIL.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je dodao da je pre manje od četiri godine na Bliskom istoku vladao mir, a da se danas dešava rat u Izraelu. Prema njegovim rečima, sukob Izraelaca i Palestinaca će se sigurno "vrlo brzo proširiti".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.