CRNA GORA U BORBI SA KORONOM: Virus ušao duboko u škole, zaraženo više od 90 učenika i nastavnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 19:05

CRNA GORA U BORBI SA KORONOM: Virus ušao duboko u škole, zaraženo više od 90 učenika i nastavnika

U Crnoj Gori prisustvo korona virusa potvrđeno je kod 97 učenika i 92 nastavnika u osnovnim i srednjim školama, koji su iz tog razloga odsutni sa nastave, saopšteno je Montenegro magazinu iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).

- Prema podacima koje smo dobili jutros od Ministarstva prosvete, ukupno je odsutno devedesetsedmoro dece kod kojih je utvrđeno prisustvo novog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusa, a broj odsutnih nastavnika je 92. U samoizolaciji se nalazi 558 učenika i 89 nastavnika koji su bili kontakti - saopštili su iz IJZ.

Informacije su date na nivou Crne Gore, saopštili su iz Instituta.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zaraženo 97 učenika i 92 nastavnika u Crnoj Gori, u samoizolaciji 558

Izvor: B92, 26.Okt.2020

U Crnoj Gori prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod 97 učenika i 92 nastavnika u osnovnim i srednjim školama, koji su iz tog razloga odsutni sa nastave...Informacije su date na nivou Crne Gore, saopštili su iz Instituta za javno zdravlje..."Prema podacima koje smo dobili jutros od Ministarstva prosvete,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.