CRNA GORA:Koncert za braću na Kosmetu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNA GORA:Koncert za "braću na Kosmetu" (VIDEO)

Crna Gora nije zaboravila svoju braću na Kosmetu poruka je humanitarnog koncerta “ Za naše Kosovo i Metohiju” održanog sinoć po 29. put na Kanli kuli u Herceg Novom.

Foto: MONDO/Anto Baković

Fondacije "Delije" humanitarni koncert organizovao je povodom 800 godina samostalnosti Srpske pravoslavne crkve i 630 godina Kosovske bitke.

U programu nastupili su Ivana Žigon i Kosovski božuri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << grupa 357 i Trubački orkestar Marka Gligorijevića, uz specijalne goste večeri - Vladu Georgieva i Danicu Crnogorčević.

Humanitarni rok koncert u Vrbasu!

POGLEDAJTE nastup Vlade Georigieva i performans "Delija"



Izvor: YouTube/Stefan Spirit

Koncert je održan u okviru ovogodišnje manifestacije "Trg od ćirilice" u organizaciji crkvene opštine Herceg Novi - Mitropolije crnogorsko-primorske.

Struka, Mardeljano, Škabo - humanitarni rep koncert!

Organizatori navode da narod Crne Gore nije zaboravio svoju braću na Kosmetu o čemu govori brojnost publike na Kanli kuli.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: YouTube/Stefan Spirit

Pored koncerata po Srbiji, Republici Srpskoj i Severnoj Makedoniji, fondacija "Delije" je do sada organizovala četiri koncerta u Crnoj Gori, na kojima je skupljeno preko 35.000 evra za pomoć i obnovu srpskih svetinja na Kosovu i Metohiji, prenose mediji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.