ČOVEK 20 MINUTA BIO KLINIČKI MRTAV: Ono što je ugledao s druge strane, zauvek mu je promenilo život (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 21:35

ČOVEK 20 MINUTA BIO KLINIČKI MRTAV: Ono što je ugledao "s druge strane", zauvek mu je promenilo život (VIDEO)

Da li mu verujete?

Čovek koji je 20 minuta bio klinički mrtav na operacionom stolu, slikovito je opisao kako je vođen na neverovatno natprirodno putovanje pre nego što mu je duša očigledno vraćena u telo.

Skot Dramond je imao 28 godina kada je iščašio palac u gadnoj nesreći na skijanju, ali rutinska operacija otišla je u pogrešnom smeru kada je medicinska sestra napravila veliki hirurški propust.

Govoreći o svom životu, Skot, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kasnim 60-ima, borio se sa suzama kad se prisetio trenutka kada je gledao medicinsku sestru kako beži iz operacione sale vičući: "Ubila sam ga!".

Prethodno je Skot samo svojoj supruzi i nekolicini bliskih prijatelja pričao o iskustvu koje mu je promenilo život, a koje je, kako je rekao, promenilo način na koji je gledao na sopstveno postojanje, preusmeravajući fokus sa "zarađivanja novca" na posvećenost porodici.

- Imao sam osećaj da mi nešto ide preko ruke i preko srca, a sledeće što sam znao je da lebdim iznad svog tela gledajući dole na operaciju - prisetio se Skot.

Ipak, uprkos neobičnoj tački gledanja, Skot je rekao da nije sam i da može da oseti "osobu" pored sebe.

Sada veruje da je ta osoba bila Bog.

Nakon što je video izbezumljeni izlazak medicinske sestre iz sale i zavapio za pomoć, Skot je rekao da ga je njegov bezlični vodič iznenada prebacio na polje prelepog cveća i trave do pojasa.

- Sećam se tako živopisno, nikad se nisam mogao osvrnuti ili mi je naloženo da se nikad više ne osvrćem, a sledeće što sam znao i bilo je kao treptaj oka, stajao sam na polju gde osoba koja je bila sa mnom bila je odmah pored mene, ali nisam mogao da ih vidim - tvrdi on.

- Pogledao sam levo i bilo je nekoliko velikih visokih stabala i sećam se da su bila najneobičnijeg drveća, imali su dugačko deblo sa lišćem gore, a bilo ih je puno - prisetio se.

- I samo se sećam da sam pogledao i video kako je cveće bilo lepo, jer nešto u čemu zaista uživam je rad u dvorištu i baštovanstvu i samo sam se setio da su žive boje bile veličanstvene - dodaje.

Skot se prisetio kako je osećao dubok osećaj mira, videći kako beli oblak prolazi u blizini.

Scott Drummond Mengalami Meninggal Selama 20 Menit, Merasakan Dibawa ke Taman Penuh Bunga https://t.co/4W2s7UbnCY

— ZonaPriangan.com (@ZonaPriangan) June 25, 2021

Iznenada je rekao da je počeo da gleda video svog života od dana kada se rodio do tog trenutka.

Video je sve što je učinio u životu, i dobro i loše, kao da mu se sudi za ono što je učinio.

- Sećam se da je nešto bolelo. Nešto od toga se osećalo dobro. Ali bilo je to što je bilo. Znao sam da moram bolje da se nosim sa svojim životom - govori uplakani Skot.

Stvari postaju još nadrealnije. Skot je rekao da mu je vodič telepatski naložio da ustane i ode do oblaka.

Ovde mu je kroz oblak pružila snažna ruka i rečeno mu je: "Još nije tvoje vreme. Imate još stvari da uradite".

Kad je povukao ruku nazad, vratio se u svoje telo.

Skot je kasnije priznao da nije želeo da se vrati u život, jer je ono što je video i doživeo jednostavno bilo prelepo i spokojno.

Bio je zapanjen saznanjem da je mrtav 20 minuta - i od tog trenutka počeo je da živi sasvim drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.