ČOPOR PASA LUTALICA NAPAO DETE (2) I NJEGOVU BAKU: Unakazili mališana, žena OVAKO spasila unuka - užas u Bosanskoj Krupi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 19:56

ČOPOR PASA LUTALICA NAPAO DETE (2) I NJEGOVU BAKU: Unakazili mališana, žena OVAKO spasila unuka - užas u Bosanskoj Krupi

Ono što je posebno problematično je to što prema navodima Bosanskoj Krupi trenutno ne može kupiti vakcina protiv tetanusa.

Psi lutalice su danas u jutarnjim satima na području industrijske zone Pilana u Bosanskoj Krupi napali dvogodišnje dete i njegovu baku.

Kako je navedeno stariju ženu i dete napao je čopor koji je činilo čak 15 pasa i to se desilo u području kojim građani inače prolaze. Starija žena svojim telom zaštitila dijete.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovo je slika Bosanske Krupe! Dvogodišnje dete i njegova majka (nane) su danas u sred bela dana napadnuti od 15 pasa na području industrijske zone Pilana. Naglašavam da nisu nikud skrenuli, nego su bili na stazi kojom inače narod prolazi. O povredama njegove majke ne bih detaljisala, već možete zamisliti šta se desi nekome ko telom brani bebu ispod sebe - napisala je stanovnica Bosanske Krupe, piše Klix.

Iz Policijske stanice Bosanska Krupa su potvrdili da je došlo do napada u jutarnjim satima i naveli su da se radi o lakšim povredama. Istraga je u toku i više informacija će biti poznato sutra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.