CNN prekida veze s novinarkom, odala pitanje Klintonovoj

Izvor: B92, 01.Nov.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CNN prekida veze s novinarkom, odala pitanje Klintonovoj

Njujork -- Američka TV stanica CNN prekinula je veze sa političkom komentatorkom i privremenom predsednicom Demokratskog nacionalnog komiteta Donom Brazile.

Veze su prekinute nakon što su procureli mejlovi u kojima se sugeriše da je ona savetnicima Hilari Klinton nudila unapred informacije o pitanju na predsedničkoj debati.

To je saopštio CNN, a prenosi Rojters koji navodi da se Brazileova našla na udaru kritika početkom ovog meseca.

Tada je sajt Vikiliks >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavio hakovani mejl iz kojeg se vidi da je ona možda bila ta koja je Klintonovoj kao kandidatkinji Demokratske partije za predsednicu SAD, odala informacije o pitanju koje se ticalo smrtne kazne, a postavljeno je tokom predizborne TV debate koju je CNN organizovao u martu ove godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODAVALA INFORMACIJE O PREDSEDNIČKOJ DEBATI CNN prekida veze sa komentatorkom koja je pomagala timu Klintonove

Izvor: Blic, 01.Nov.2016

Američka TV stanica CNN prekinula je veze sa političkom komentatorkom i privremenom predsednicom Demokratskog nacionalnog komiteta Donom Brazile, nakon što su procureli mejlovi u kojima se sugeriše da je ona savetnicima Hilari Klinton nudila unapred informacije o pitanju na predsedničkoj debati...To...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.