CNN otpustio voditeljsku zvezdu Dona Lemona, istog dana kad se Foks razišao sa Takerom Karlsonom

Izvor: Beta, 24.Apr.2023, 22:04

CNN otpustio voditeljsku zvezdu Dona Lemona, istog dana kad se Foks razišao sa Takerom Karlsonom

Američka medijska mreža Si-En-En (CNN), naklonjena liberalima, saopštila je danas da se razilazi sa istaknutim voditeljem Donom Lemonom, koji se nedavno izvinio zbog komentara na račun republikanske predsedničke kandidatkinje Niki Hejli (Nikki Haley)."CNN i Don su se razišli", saopštio je zaposlenima predsedavajući te TV mreže Kris Liht (Chris Licht), a pismo je okačeno i na kompanijski Tviter nalog.Odluka je objavljena istog dana kada se konkurentska američka konzervativna TV mreža Foks razišla sa svojim najpopularnijim voditeljem Takerom Karlsonom (Tucker Carlson)."Don će zauvek biti deo CNN porodice, i mi mu zahvaljujemo na doprinosima u poslednjih 17 godina. Želimo mu sve najbolje i navijaćemo za njega u njegovim budućim poduhvatima", dodao je u saopštenju CNN.TV mreža nije objasnila zašto Lemon odlazi, ali na Tviter nalogu emisije "CNN jutros" (CNN This Morning) Lemon je izneo tvrdnju da ga je ova vest iznenadila i opisao ju je kao - svoje otpuštanje. Prethodno se pojavio u sopstvenoj emisiji."Jutros me je moj agent obavestio da mi je CNN raskinuo ugovor. Zapanjen sam. Posle 17 godina na CNN smatrao sam da bi neko iz uprave trebalo da bude dovoljno pošten da mi to lično saopšti. Nijednog trenutka nisam dobio ni najmanju naznaku da mi neće biti dopušteno da ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Potres na američkoj medijskoj sceni: Karlson napušta Foks njuz, Lemon CNN - ućutkivanje ili nešto drugo?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023, 09:45

Dve američke tv mreže, iz različitih razloga razišle su sa svojim poznatim voditeljima, pa je Taker Karlson napustio Foks njuz, a Si-En-En (CNN) je otpustio Dona Lemona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.