Трамп тужио CNN за клевету, тражи 475 милона долара одштете

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Okt.2022, 09:17

Трамп тужио CNN за клевету, тражи 475 милона долара одштете

Бивши председник САД Доналд Трамп поднео је у понедељак тужбу против америчке телевизијске мреже CNN због клевете, тражећи одштету од 475 милиона долара и тврдећи да је та телевизија против њега спровела „клеветничку кампању“. Фото: Танјуг/Mary Altaffer, File Трамп тврди у својој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тужби, поднетој америчком Окружном суду у Форт Лодердејлу на Флориди, да је та телевизија искористила свој утицај као водеће новинске куће да га политички порази, пренео је Ројтерс.
Трамп у тужби тврди да је CNN користио клеветничке етикете против њега попут „расиста“, „руски лакеј“, „побуњеник“ и „Хитлер“.
CNN је, како наводи Ројтерс, одбио да коментарише случај.
Radev: Ukrajina u NATO posle mirnog rešenja konflikta sa Rusijom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп тужио CNN за клевету, тражи 475 милона долара одштете се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.