Трамп поново на телевизији „CNN“ после седам година

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Maj.2023, 08:22

Трамп поново на телевизији „CNN“ после седам година

Бивши председник САД Доналд Трамп појавиће се на телевизији CNN први пут од 2016. године. Фото: Танјуг/AP Photo/Michael Conroy, File Он ће од 20 часова по локалном времену одговарати на питања новинарке Кејтлин Колинс и појединих бирача у градској већници у Њу Хемпширу, пише Блумберг.
У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << публици ће бити републиканци и бирачи који још нису одлучили за кога ће гласати на страначким изборима, уочи председничких избора 2024. године. Ово бити прво Трампово појављивање у медијима након што га је савезни суд у Њујорку прогласио кривим за сексуални напад на књижевницу Елизабет Џин Керол.
Према писању Блумберга, разговор са Трампом биће емитован у тренутку када Крис Лихт, нови шеф CNN-а, покушава да побољша рејтинг и приходе телевизије креирањем мање пристрасног програма.
Лихт верује да CNN може да постане алтернатива Fox news за неке републиканске гледаоце, а део његове стратегије је да престане са плаћањем републиканских стручњака и да у програм укључи законодавце из Републиканске партије. Поред тога, емисија са Трампом могла би да помогне телевизијској мрежи да придобије друге републиканце који су у страху да би њихово пристајање на гостовање могло да их удаљи од бирачког тела.
Njujorška porota proglasila Trampa krivim za seksualno zlostavljanje novinarke

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп поново на телевизији „CNN“ после седам година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.