ČLAN KEKINOG KLANA UHAPŠEN NA BANJICI: Uhvaćen sa PANCIROM u blindiranom audiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČLAN KEKINOG KLANA UHAPŠEN NA BANJICI: Uhvaćen sa PANCIROM u blindiranom audiju!

Imao na sebi pancir, našli mu i pištolj

Beogradska policija uhapsila je na Banjici N. G., pripadnika novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke.

Onje zaustavljen u blindiranom "audiju A8", a osim što je imao pancir na sebi, kod njega je nađen pištolj za koji nije imao dozvolu.

Proveo je deset godina u pritvoru, na slobodi se nalazi od marta 2016. On je, naime, prvostepenom presudom osuđen na deset godina zbog pljačke pošte u Ulici Jurija Gagarina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Novom Beogradu prilikom koje je ubijen radnik Vesko B.

Sud nije uspeo da utvrdi ko je od pljackaša konkretno ubio Babovića, tako da je N.G.osuđen samo za pljačku.

On na slobodi čeka pravosnažnost presude, odnosno da Apelacioni sud donese konačnu presudu, premda je s obzirom na vreme provedeno u pritvoru praktično već odležao kaznu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.