CJB IS:Poginuo motociklista

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 25.Jun.2010, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CJB IS:Poginuo motociklista

Dvadesettrogodišnji motociklista K.N. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu u mjestu Krupačke stijene, opština Trnovo. Nesreća se dogodila juče kada je mladić, prilikom ulaska u krivinu, izgubio kontrolu nad motorom i udario u stijenu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.
U opštini Istočna Ilidža lice čiji su inicijali T.M. (32) izbolo je šrafcigerom dvadesetdevetogodišnjeg T.V. u u rebra sa lijeve strane. Napad se >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << dogodio na raskrsnici Kula, kada je lice T.M. svojim vozilom bespravno ušlo u suprotnu traku kojom se kretao T.V. u svom vozilu. U toku je dokumentovanje ovog krivičnog djela.

Dvadesetpetogodišnji C.B. prijavio je svog oca C.Z. (49) Policijskoj stanici Foča da je u pijanom stanju fizički napao njega i njegovu maloljetnu sestru, te da ih je zajedno sa majkom istjerao iz kuće uz prijetnju da će ih pobiti. Policija je uhapsila C.Z. zbog opasnosti da će nastaviti sa nasiljem. Protiv njega je podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

SRNA

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.