ČITAO SVE ŠTO NAĐE O DEČAKU-UBICI! Učenik uhvaćen sa listom za odstrel bio inspirisan ZLOČINOM u Ribnikaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 22:45

ČITAO SVE ŠTO NAĐE O DEČAKU-UBICI! Učenik uhvaćen sa listom za odstrel bio inspirisan ZLOČINOM u "Ribnikaru"

Prvi spisak bacio, pa dodao još jedno ime
Stanovnici Zagreba ostali su danas u potpunom šoku posle informacije da je jedan dečak u osnovnu školu došao sa spiskom drugova koje želi da likvidira! Ne samo što je imao spisak za odstrel već je na papiru imao i fotografiju s oružjem, preneli su hrvatski mediji.
Ministarstvo obrazovanja momentalno je obavešteno o slučaju, dok je prosvetna inspekcija došla na lice mesta kako bi obavila nadzor. Šokirana deca otišla su brže-bolje svojim kućama, zapravo samo što dalje da budu od škole.
Prema nezvaničnim informacijama, dečak koji je sastavio spisak navodno je nedeljama unazad na telefonu čitao tekstove o dečaku ubici koji je 3. maja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.