ČITAJTE U »NEZAVISNIM«: Trojicu lopova uhapsili, četvrti ukrao pazar

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAJTE U »NEZAVISNIM«: Trojicu lopova uhapsili, četvrti ukrao pazar

SARAJEVO - Hapšenjem trojice lopova pripadnici MUP-a Sarajevskog kantona u ponedjeljak su rasvijetlili dvije krađe i jednu pljačku, ali im se istog dana, u večernjim satima, nametnuo novi zadatak, jer je opljačkana sportska kladionica "Bet Live", odakle je ukraden novac.

Uhapsili su u ponedjeljak devetnaestogodišnjeg Š.S. iz Sarajeva zbog sumnje da je razbojništvo počinio 22. maja nad radnicom u prodavnici "Rašmer", u Ulici reisa Fehima Spahe, opština Novo Sarajevo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

"Sumnja se da se on može dovesti u vezu sa izvršenjem tog krivičnog djela, zbog čega je o svemu obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a Š.S. je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", saopšteno je iz kantonalnog MUP-a.

Istog dana pripadnici Treće policijske uprave uhapsili su dvadesetčetvorogodišnjeg Sarajliju M.K., osumnjičenog za krađu, jer je u sitne sate, odnosno u 3.05, na benzinskoj pumpi "Selex", u Ulici Milana Preloga, nasuo gorivo u alfa romeo, a zatim pobjegao s lica mjesta, ne plativši račun.

A, pripadnici Prve policijske uprave su, takođe u ponedjeljak, uhapsili B.E. (44), nastanjenog u Sarajevu, zbog sumnje da je počinio tešku krađa.

"Istog dana on je u 5.25 pokrao kiosk 'iNovine', u Ulici maršala Tita, opština Centar Sarajevo. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a B.E. je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", naveli su iz policije.

Nakon što su policajci sproveli ova hapšenja, nametnuo im se novi zadatak, jer je razbojnik, takođe u ponedjeljak, i to oko 20.40, opljačkao radnicu u sportskoj kladionici "Bet Live", u Zagrebačkoj ulici, odakle je ukradena zasad nepoznata suma novca.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.