CISTE NA MOZGU SU OTEŽALE NJEGOVO STANJE: Dejanu (6) je HITNO potrebna naša pomoć da bi normalno živeo

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 20:46

CISTE NA MOZGU SU OTEŽALE NJEGOVO STANJE: Dejanu (6) je HITNO potrebna naša pomoć da bi normalno živeo

Možete pomoći slanjem SMS poruke: Upišimo 262 i pošaljimo na 3030

Dejan je rođen pre vremena, sa srcem na desnoj strani, jetrom na levoj i sa dve slezine. Ali, te anomalije samo su deo mnogo većeg zdravstvenog problema sa kojim se nosi. Na sve to, njegova majka je bolesna, pa se o njemu brine baka.

Situacija u kojoj se mališan našao je veoma teška i njemu, kao i njegovoj baki potrebna je pomoć za svaki novi dan.

Sa šest meseci dobija izliv krvi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na mozgu gde primećuju i cistu. Sve to prati epilepsija i cerebralna paraliza. Lekari mu nisu davali velike šanse da preživi, ali ovaj hrabri lavić danas ima šest godina, ali je nažalost ostao na nivou deteta od dve godine.

- Na svakodnevne tretmane fizijatra, logopeda, defektologa, psihologa, vodi ga baka... Dejan toga nije svestan, zove je mama... Baka mu je i mama i tata i sve što ima... Njegova mama je na lečenju, daleko od njega i bez izgleda da će ikada moći da se stara o njemu... Baka je stara i sama bolesna, žive od 11.000 dinara mesečne penzije. Teško im je, preteško, ali bore se, ne predaju se...

Dejan se nalazi na dečjoj neurologiji u Beogradu zbog uvećanja cisti na mozgu, koje su pogoršale njegovo već teško stanje.

Pomozimo Dejanu

Slanjem SMS poruke: Upišimo 262 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human262 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-463500-71

Uplatom na devizni račun: 00-540-0001951.0

IBAN: RS35160005400001951058

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.