ČIŠĆENJE BUBNJA

Izvor: NTV.rs, 28.Jan.2020, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČIŠĆENJE BUBNJA

Radnici JKP Mediana pokenuli su dvodnevnu akciju čišćenja spomen- parka Bubanj i u planu je da se odveze pet kamiona smeća. U zimskim mesecima spomen-park koji se nalazi pod zaštitom države liči na deponiju i upravo je to to bio razlog za vanredno čišćenje.
Umesto da se koristi za odmor, šetnju, relaksaciju – spomen park Bubanj nesavesnim građanima često služi kao deponija. Upravo zbog toga JKP Mediana pokrenulo je dvodnevnu akciju čišćenja u kojoj će ukloniti divlje deponije >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i izvesti oko pet kamiona smeća.
Svake godine ovo javno-komunalno preduzeće na osnovu gradskog programa radi redovno održavanje spomen-parka, međutim zbog stvaranja novih deponija ovakva čišćenja spadaju u vanredna održavanja.
Iz Mediane pozvaju sve građane da prijave mesta gde je čišćenje neophodno. Oni dodaju da je problem najbolje prijaviti preko aplikacije Ekolovac, ali da se to može uraditi i preko drugih servisa ili putem mejla.
Direktor Dragoslav Pavlović podsetio je građane da se gradska deponija, gde sasvim besplatno, mogu da izvezu otpad nalazi nedaleko od ovog spomen -parka.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.