CILJ IM JE DA SRUŠE SRBIJU Vučić otkriva: Opozicionari žale što me nisu OBESILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023, 21:47

"CILJ IM JE DA SRUŠE SRBIJU" Vučić otkriva: Opozicionari žale što me nisu OBESILI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u emisiji "Prva tema" na Prva TV. On večeras govori o najaktuelnijim i važnim političkim i ekonomskim temama u zemlji i svetu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da je opozicija pokazala svoje pravo lice te da su građani imali priliku da vide kakvi su.

On je naveo da im je žao što ga nisu obesili te da im je cilj da sruše Srbiju:

- Cilj je da sruše Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BORIM SE ZA SVAKO DETE" Vučić: Pomoćićemo i Jeleni Stojiljković iz Velikog Gradišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost u emisiji "Prva tema" na Prva TV..Aleksandar Vučić je u gostovanju na TV Prva izjavio da država u periodu od 2013. do 2023. godine uložila 12,3 milijarde, što je 100 puta više u odnosu na period od 2008. do 2012. godine...- Retke bolesti - uloženo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.