ČIJU LIKVIDACIJU JE NARUČIO ZVICER? Za njim TRAGA SRBIJA, a evo kakve su njegove veze sa Belivukom i pink panterima

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 23:13

ČIJU LIKVIDACIJU JE NARUČIO ZVICER? Za njim TRAGA SRBIJA, a evo kakve su njegove veze sa Belivukom i "pink panterima"

Srpska policija je raspisala poternicu za vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom, koji je osumnjičen da je naručilac više likvidacija u našoj zemlji.

Zvicer, koji je "komandovao" grupi Veljka Belivuka, je mogući naručilac ubistva Milana Ljepoje, navodnog pripadnika "Pink pantera". On je nestao u Beogradu nekoliko nedelja pre akcije policije u kojoj je razbijena Belivukova grupa.

Informacije o tim vezama su stigle iz Kijeva, nakon pokušaja atentata na Zvicera. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tu su isplivale konekcije vođe kavčana i Ljepoje, a navodno je upravo "pink panter" naručio likvidaciju Zvicera.

Po povratku u Kotor iz Ukrajine, gde se oporavio od ranjavanja, Zvicer se sastao sa Belivukom i Miljkovićem. Tada je navodno dogovorena i likvidacija Ljepoje.

Gde je Zvicer?

Od Zvicera ni traga ni glasa. Pored Srbije, vođu "kavčana" potražuje i njegova Crna Gora, čiji istražni organi ne mogu da mu uđu u trag još od februara ove godine. On je sa radara policije ove zemlje nestao nakon hapšenja Veljka Belivuka i njegovih saradnika.

Poslednji put Zvicer je viđen krajem januara kada su Belivuk i Marko Miljković Mare, njegova “desna ruka”, otišli avionom za Tivat, gde ih je dočekao Zvicer i njegovo obezbeđenje. Niti su se krili, niti su tajno ušli u Crnu Goru, štaviše, otvoreno su se vozikali Zvicerovim blindiranim automobilom. Čak su Miljković, Belivuk i Zvicer u jednom trenutku privedeni u Crnoj Gori na informativni razgovor, a potom pušteni. Boravili su na primorju nekoliko dana, a onda su se Miljković i Belivuk avionom vratili u Beograd, gde su ubrzo uhapšeni u sklopu istrage o ubistvima više osoba. Od tada se ništa više nije čulo o Zviceru i njegovom kretanju.

BONUS GALERIJA - Hapšenje Veljine kriminalne grupe

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.