CG: Stena pala na kamion

Izvor: B92, 22.Feb.2015, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Stena pala na kamion

Ogromna stena pala je na put Cetinje - Budva između Lapčića i Brajića i udarila u kamion "Crnagoraputa". Vožač kamiona je povređen.

Vozač je prebačen u cetinjsku bolnicu, a kamion je udar stene doterao do same provalije.

Na svu sreću bankine je vozilo zadržala da ne sleti sa puta.

Sa stenom se odronilo i puno manjeg kamenja, koji su ljudi koji su se zatekli tu u svojim vozilima sami delimično uklonili.

Saobraćaj se obavlja naizmenično jednom trakom, a zabranjen je prolaz autobusima i teretnim vozilima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Stena pala na kamion, vozač povređen

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2015

Ogromna stena pala je na put Cetinje - Budva između Lapčića i Brajića, udarila u kamionet "Crnagoraputa" i povredila vozača...Vozač čiji su inicijali M. M. (33) zadobio je prelom ruke i prebačen je u cetinjsku bolnicu, a kamionet je od udara stene odgurnut do same provalije...Sa stenom se odronilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Crna Gora, stena se odronila i pala na kamion

Izvor: RTS, 23.Feb.2015, 01:01

. Velika stena udarila na putu Cetinje-Budva u kamion preduzeća "CrnaGoraput". Tridesettrogodišlji vozač prošao je sa lakšom povredom - samo mu je ruka slomljena.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.