CG: Oteli Srbina, potapali ga u Moraču zbog bušilice

Izvor: B92, 02.Mar.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CG: Oteli Srbina, potapali ga u Moraču zbog bušilice

Podgorica -- Podgorička policija uhapsila je M. I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri osobe oteo i mučio državljanina Srbije I. Dž. (38), preneo je CdM.me.

Osumnjičeni su naterali državljanina Srbije da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do Bioče, gde su ga tukli i potapali u Moraču i pokušavali da ga nateraju da prizna da je ukrao dve bušilice.

Kako se navodi, radi se o dve Hilti bušilice koje su ukradene iz stana M. I. a u kojem je prethodno otac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I. Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.

"I. Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Ova lica su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I. Dž. i naterala ga da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mesta na kojem stanuje i pustili ga da ide", navela je policija u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Oteli Srbina, potapali ga u Moraču zbog bušilice

Izvor: Večernje novosti, 02.Mar.2018

Podgorička policija uhapsila je M. I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri osobe oteo i mučio državljanina Srbije I. Dž. (38) Podgorička policija uhapsila je M. I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri osobe oteo i mučio državljanina Srbije I. Dž. (38),...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.